PS Payment Services
- en del av PS Finance Group

Inom PS Finance Group har vi samlat tjänster som hjälper våra kunder att öka lönsamheten genom snabbare kassaflöden.

Genom vår långa erfarenhet så kan vi idag erbjuda kvalificerade inkasso, finans- och fakturaservicetjänster där vi med stort engagemang och med en tydlig profil hjälper dig som klient med att skapa likviditetsförbättringar med ett optimerat finansiellt flöde. 

SPECIALISTER

Vi på Ansvar Finans är specialister på att leverera effektiva samt kvalificerade tjänster inom kredithantering. Med över 20 års erfarenhet av faktura ,finans - och inkassotjänster kan vi med säkerhet garantera att vi är bra på det vi gör.

Vårt fokus ligger på att skapa likviditetsförbättringar med ett optimerat finansiellt flöde. 

Vi garanterar personlig service och skräddarsydda lösningar. Tillsammans med våra kunder skapar vi bra flöden och processer med hjälp av moderna tekniska lösningar.

PROFFESSIONELLA ERFARNA OCH KUNNIGA

Vi har lång erfarenhet av smarta processer och tekniska lösningar. Adderar du dessutom till all vår kunskap om marknaden i kombination med våra hängivna medarbetare så får du en partner som verkligen förstår vikten av kundrelationer. 

Det finns områden där vår bransch  ligger långt efter. Lösningar tas i regel fram med egen förtjänst istället för nytta som utgångspunkt och fokus är inte på kundens behov vid paketeringen.

Vi tror på att finna lösningar som blir anpassade efter era önskemål och arbetssätt, för då får också vi en nöjd kund.

SOM KUND HOS ANSVAR GARANTERAR VI ALLTID

Mindre administration

Vi arbetar effektivt, korrekt och värnar för att den kundrelation ni byggt upp ska hållas på topp. Vi använder oss av en integration i ert befintliga ekonomisystem så att ni får den transparens som krävs för att ni ska kunna bedriva er verksamhet på bästa sätt.

Engagemang

Som kund hos oss har ni alltid tillgång till en personlig handläggare samt produktionsansvarig som i sin tur värnar om era kundrelationer. Våra medarbetare skräddarsyrarbetsmetodiken tillsammans med er, anpassad efter erverksamhet. Att vi har en god relation till er som kund - och att denna service i sin tur lyser igenom till era kunder - är av största vikt för

Tekniska Lösningar

Våra färdiga system kommunicerar med de flesta av de marknadsledande ekonomisystemen såsom; Visma Administration, Fortnox och Navision. Detta gör att integrationen blir snabb, smidig och enkel för er som kund.

Bra bemötande

Ni som kund anförtror oss er allra viktigaste tillgång - era kunder. I allt vi gör, i varje tjänst och lösning vi erbjuder, varje gång vi är i kontakt med era kunder, gör vi allt för att ge den bästa möjliga upplevelsen.  

 

Rätt kompetens

Ni kan alltid vara säkra på att få tillgång till rätt kompetens. Vårt erbjudande är komplett och våra medarbetare är bland de bästa i branschen.

 

Full koll fram till betalning

Våra kunder får tillgång till vår kundwebb där de får möjlighet att följa ärenden, se alla skapade dokument och gjorda noteringar av handläggaren. På kundwebben kan våra kommunicera direkt med vår handläggare via chatt, samt genom e-post. Här finns även möjlighet ta ut statistik och annan rapportering. Gäldenärerna kommer att kunna kommunicera med oss via telefon, e-post, fax, samt genom separat gäldenärswebb.