Inkassoservice efter era behov

Att ni som kund får betalt för era fordringar är alltid vårt främsta fokus.Genom personlig service där vi hanterar varje ärende unikt behåller ni goda kundrelationer genom att använda Ansvars inkassohantering. Vår mångåriga erfarenhet skapar trygghet och effektivitet vilket är de viktigaste parametrarna för en lyckad inkassohantering. 

Vi på Ansvar Finans debiterar inga startkostnader eller fasta avgifter – att vara kund hos oss ska vara enkelt. Ett lyckat recept för hög lyckandegrad är att ha en bra kravmetodik. Vi anpassar därför våra kravmetoder efter typ av fordran, gäldenär och er indrivningspolicy som fordringsägare. Vi jobbar med inkassoservice både i Sverige och utrikes enligt samma debiteringsmodell och ni behöver bara ett inlogg oavsett hur många länder ni behöver få hjälp med.

Personligt

Kundrelationen ska aldrig bli lidande! Därför är vår personliga service av största vikt, och det är även det som skiljer oss från andra inkassobolag. Vi tar oss an inkassotjänster på ett sätt som alltid placerar dig som uppdragsgivare i centrum, detta samtidigt som vi hanterar din kund på ett professionellt sätt. I den summariska processen ser vi alltid till att den skuldsatte förstår att det finns flera sätt att gå tillväga. Vi arbetar tillsammans med gäldenären (den skuldsatte) för att finna det mest effektiva sättet som fungerar för att återbetala skulden, utan att skada er relation.   Vi använder oss dessutom av telefon-inkasso vilket ökar lyckande-graden avsevärt.

Transparent

Det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Via vår kundwebb följer ni era ärenden i realtid. Genom vår kundportal kan ni som kund enkelt följa alla era ärenden i realtid. Ni får snabbt överblick och kontroll över resultatet och kan enkelt kommunicera direkt med er handläggare hos oss. Snabba och täta återkopplingar är vår standard.

Situationsanpassat

Vi vet att olika tillväga-gångsätt är nyckeln till lyckat resultat. Vår inkasso-hantering sker inte på löpande band. vi arbetar istället utefter positiv sär-behandling för att lösa varje ärende så bra som möjligt.

Integrerat

Idag kan vi erbjuda färdiga integrationer till: Visma, Fortnox, Jeeves och Navision. Detta skapar ett väldigt smidigt och enkelt flöde där information synkroniseras och vi sköter därefter jobbet åt er,  vilket leder till av vi avlastar er från en stor del av era administrativa uppgifter. Läs mer här om vår integration och tveka inte att kontakta oss för att få veta mer.

Nedan finner ni en flödesbeskrivning hur vår integration kan underlätta för er verksamhet. 

Dessutom

  • Utlandsinkasso – ett ombud i 32 länder Läs mer här
  • Tydlig prissättning utan otrevliga överraskningar

Har du frågor om våra inkassotjänster? 

Hör av dig till Alexandra.
+46 (0)720 70 88 71

alexandra.lindqvist@ansvarfinans.se

Specialistområden


B2B INKASSO

KONSUMENTINKASSO

UTLANDSINKASSO

ENERGIINKASSO

HYRESINKASSO FÖR FASTIGHETSÄGARE

 

Hur mycket kapital kan ert företag frigöra genom att sänka era betalningstider?

  • kronor
  • kronor
  • dagar
  • 0
  • 0

  • Jag vill att ni kontaktar mig
  • Kul att du är intresserad! Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

  • Avsnittsavdelare

Vill du veta mer om våra inkassotjänster?