Fakturaservice på era villkor

Ni sköter affärerna – vi sköter administrationen. Fakturaservice som anpassar sig utefter era förutsättningar, oavsett vilket system ni använder. Hela processen från utskriven faktura till att ni har pengar på kontot. Överlåt administrationen av alla era fakturor och låt oss hantera de rutiner som rör era betalningar. I tjänsten fakturaservice så får ni en komplett lösning där vi tar hand om allt.

Vår fakturaservicetjänst lämpar sig såväl mot små som stora företag. Vi skriver ut era fakturor, registrerar inbetalningar samt hanterar obetalda fordringar med hjälp av påminnelseservice och eventuell inkassohantering. Givetvis skräddarsyr vi era fakturor med er logotype och era villkor. Betalning kan antingen ske till ert bankgiro eller till vårt klientmedelskonto. Att outsourca faktureringen till oss med hjälp av vår fakturaservice innebär att ni frigör tid och resurser för er kärnverksamhet då vi tar hand om all administration, distribution och uppföljning. Ni får ett bättre kassaflöde genom snabbare betalningar från era kunder.

 

Tidsbesparande

Vår fakturaservice frigör dyrbar tid. Ni lägger fokus på era affärer och vi sköter faktureringen. Enklare kan det inte bli.

Anpassningsbart

Vår filosofi är att vara flexibla och anpassningsbara. Därför kan ni som kund hos oss använda er av vår fakturaservice oavsett vilket faktureringssystem ni använder. Kompabilitet med bland andra Visma, Fortnox, Navision och E-conomy.

Fokus på rätt sak

Förutom att spara tid med vår fakturaservice så kommer ni också kunna fokusera bättre på er huvuduppgift, vilket gör ert företag mer professionellt. Ni fokuserar på det ni gör bäst och vi fokuserar på det vi gör bäst.

Integrerat

Idag kan vi erbjuda färdiga integrationer till: Visma, Fortnox, Jeeves och Navision. Detta skapar ett väldigt smidigt och enkelt flöde där information synkroniseras och vi sköter därefter jobbet åt er,  vilket leder till av vi avlastar er från en stor del av era administrativa uppgifter.

Läs mer här om vår integration och tveka inte att kontakta oss för att få veta mer.

Nedan finner ni en flödesbeskrivning hur vår integration kan underlätta för er verksamhet.

Har du frågor om fakturaservice? 

Hör av dig till Oliver.

+46 (0)72 224 48 69
oliver.collberg@ansvarfinans.se

INGÅR I TJÄNSTEN


 

FAKTURAMALL EFTER ERA ÖNSKEMÅL

DISTRIBUTION (post, e-post, EDI, e-faktura)

BEVAKNING- & UPPFÖLJNING

INBETALNINGSHANTERING

KRAVHANTERING OCH VIP-MÖJLIGHET

RÄTTSLIGA ÅTGÄRDER

 

Hur mycket kapital kan ert företag frigöra genom att sänka era betalningstider?

  • kronor
  • fakturor
  • dagar
  • 0

  • Jag vill att ni kontaktar mig
  • Kul att du är intresserad! Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

  • Avsnittsavdelare

Vill du veta mer om våra faktureringstjänster?