NYHET: ANSVAR FINANS BLIR EN DEL AV PS FINANCE GROUP

Som många av er känner till har PS varit delägare i Ansvar Finans sedan starten 2015. Vi har nu beslutat om att ta vårt samarbete steget längre genom en sammanslagning. Från och med den sista augusti 2020 blir Ansvar Finans & Inkasso därmed en del av PS Finance Group.

 

Sammanslagningen innebär för er som kund till Ansvar Finans ingen större skillnad: ni behåller era kontaktpersoner och handläggare och det sker inte heller någon förändring av kundwebb eller handläggningssystem. Vi kommer endast att genomgå ett namnbyte och kommer framöver att gå under PS Payment Services istället för Ansvar Finans.

- Det blir egentligen ingen skillnad då vi behåller samtliga handläggare och därmed säkrar att vi även fortsättningsvis kommer att kunna erbjuda samma servicenivå och korta ledtider, säger Eric Winter, tidigare VD för Ansvar Finans & Inkasso.

PS Finance Group är baserade på Lindholmen i Göteborg och har lång erfarenhet av att bedriva både svensk och internationell fakturerings- och inkassoverksamhet. Bolaget omsätter ca 50 mkr och består av drygt 30 medarbetare.

 

Har ni frågor kring övergången till PS?

Hör gärna av er till oss i så fall. Ni når oss numera på:

Eric Winter
eric.winter@psfinancegroup.com
0709 - 46 12 06 

Alexandra Lindqvist 
alexandra.lindqvist@psfinancegroup.com  
0720 - 70 88 71