NY API-KOPPLING MOT JEEVES ERP

Vi på Ansvar Finans satsar enormt mycket på integrerade tjänster, byggda på moderna API-lösningar. Detta för att våra kunder ska kunna få ett smidigt och enkelt flöde där all information synkroniseras och där vi kan sköta jobbet åt dem och avlasta dem från fler administrativa uppgifter.

Som ett steg i detta kan vi nu med stor glädje meddela att vi tillsammans med Jeeves-konsulten ZeeU AB www.zeeu.se har tagit fram en API-koppling för våra tjänster till affärssystemet Jeeves, säger Eric Winter.

För er som sitter i Jeeves innebär detta:

• Enkel, snabb och smidig, integrerad export av er fakturainformation från Jeeves
• Integrerad återrapportering av inbetalningar
• Outsourcing av påminnelser och inkassohantering - ni kan alltså lägga full fokus på kärnverksamheten.

 

KUNDPORTAL

Genom vår kundportal kommer ni  som kund enkelt följa alla era ärenden i realtid. Ni får snabbt överblick och kontroll över resultatet och kan enkelt kommunicera direkt med oss. Kundportalen ingår alltid, oavsett vilka tjänster ni använder och i den visas alla ärenden, både inom och utanför Sverige.

SMART KUNDANPASSNING

Via kundportalen kan ni nå en kundhanteringstjänst där ni kan dela in era kunder i olika kategorier och styra vilken hanteringsmetodik som ska ske per kund eller per kategori. På så sätt kan ni styra hur vi ska hantera era ärenden och vi kan anpassa vår krav- och inkassometodik efter era önskemål. Vissa kunder kan få en strängare kravhantering, medan andra bör hanteras mer varsamt. Det är ni som avgör vad som gäller. Era viktigaste kunder kan hanteras på det sätt som ni önskar.

Vill ni veta mer, kontakta isåfall Eric Winter hos oss som är huvudansvarig för API-kopplingen till Jeeves.

 

Är du intresserad av att höra mer om vår integration mot Jeeves ERP? 

 

Hör av dig till Eric.

+46 (0)709 - 46 12 06

eric.winter@ansvarfinans.se