Integrationer

PS SYNC

Med hjälp av PS Sync integrerar vi löpande våra tjänster med de affärssystem som finns på marknaden. Idag kan vi erbjuda färdiga integrationer till: Visma , Fortnox och Navision. Integrationen är kombatibel för hela vår tjänsteportfölj, oavsett om det gäller fakturering, kravhantering eller finansiering. Nedan finner ni en flödesbeskrivning kring hur PS Sync fungerar.

 

Vi erbjuder en sömlös integration för hela fakturans värdekedja, från att en faktura skapas till att den blir betald. Ni kan också välja att få hjälp i en del av processen, ni distribuerar ut era fakturor till era kunder men att vi hjälper er med vidare påminnelsehantering alternativt inkassohantering - ni bestämmer själva i vilken del av processen ni vill använda oss till.

Vi integrerar med ert system via en enkel installation. Därefter hämtar vi era fakturor efter överenskomna hämtningsvillkor och ni kan luta er tillbaka och låta oss göra jobbet. När vi tar emot betalningar från era kunder skickas dessa vidare till ert bankgiro samtidigt som att betalningsposter även registreras automatiskt. Det enda ni då behöver göra är att bokföra betalningarna. 

Ni kan hela tiden bevaka vår handläggningsprocess via vår kundwebb.

 
 

Har du frågor om integrationer? 

Hör av dig till Eric.

+46 (0)709 - 46 12 06

eric.winter@psfinancegroup.com

ETT URVAL AV VÅRA INTEGRATIONER